Werken bij de gemeente Bergen op Zoom

Als organisatie zijn wij continu op zoek naar de verbinding tussen samenleving en overheid. We willen dat iedereen hier fijn kan wonen, werken en recreëren. Wij zijn een organisatie die vrijheid en verantwoordelijkheid biedt, voor werk waar je uitdaging voelt. Zodat jij en de gemeente blijven groeien. Wij investeren graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures gemeente Bergen op Zoom

Wil je graag werken voor de gemeente Bergen op Zoom, maar staan er voor jou op dit moment geen geschikte vacatures open? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief via werkenbij@bergenopzoom.nl. Wij zoeken altijd naar gemotiveerde medewerkers die iets willen en kunnen bijdragen aan onze mooie gemeente. Je krijgt z.s.m. antwoord van ons op de open sollicitatie.

Stage en afstuderen

Wij staan altijd open voor enthousiaste studenten die graag bij ons hun stage of afstudeeropdracht volbrengen. Ook onze stage- en afstudeeropdrachten staan op de website van Werken in West-Brabant.

Staat hier geen geschikte opdracht tussen? Stuur dan je cv en motivatie met duidelijke omschrijving van je stage- of afstudeeropdracht naar ons toe via werkenbij@bergenopzoom.nl. Je ontvangt binnen enkele dagen bericht over een mogelijk stage- of afstudeerplek.

Heeft deze informatie u geholpen?