De gemeente Bergen op Zoom is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente.

Copyright en hergebruik van informatie

U mag teksten en informatie van deze website hergebruiken als u er een duidelijke bronvermelding en datum aan toevoegt. Op beeldmateriaal of campagnemateriaal kan copyright van toepassing zijn. Dit staat vermeld bij de afbeeldingen waar het betrekking op heeft. Het hergebruiken van ons logo mag alleen met toestemming van de gemeente. U kunt toestemming vragen door te mailen naar: communicatie@bergenopzoom.nl.

Privacyverklaring

Alle informatie die u aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Coordinated Vulnerability Disclosure

De gemeente Bergen op Zoom hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is.

Meer informatie over ons beleid kunt u vinden op de security pagina.

Vragen en opmerkingen

Is deze website, of onderdelen daarvan, voor u niet goed toegankelijk? Of heeft u andere vragen, tips of opmerkingen over de website? Dan horen wij dat graag! Geef het door via de e-mail: communicatie@bergenopzoom.nl.

Heeft deze informatie u geholpen?