Het openbaar vervoer is in de gemeente Bergen op Zoom de laatste jaren sterk veranderd. Een aantal buslijnen is verdwenen en Bravoflex rijdt nu de busdiensten. 

Busvervoer

De stadsdiensten en streeklijnen in de regio Bergen op Zoom rijden volgens de reguliere dienstregeling. Voor actuele informatie en de dienstregeling kunt u terecht op de website van Bravo.

Overzicht openbaar vervoer Halsteren en Lepelstraat

  • Voor de inwoners van Lepelstraat rijdt een OV-deeltaxi tegen een speciaal tarief van € 1,25 per persoon naar halte Molenplein in Halsteren.
  • Inwoners van Halsteren en Lepelstraat van 55 jaar of ouder, die minder mobiel zijn, kunnen nog steeds gebruik maken van de Plusbus Halsteren-Lepelstraat. 
  • Als extraatje rijdt de Plusbus elke woensdag om 10.15 uur vanaf buurthuis 't Weike in Lepelstraat naar de supermarkten in Halsteren.

Meer informatie over de OV-deeltaxi is te vinden op de website van Deeltaxi West-Brabant of reserveer meteen een rit via telefoonnummer 088 07 610 00 (lokaal tarief).

Treinvervoer

Bergen op Zoom heeft prima verbindingen binnen Brabant en naar Zeeland en de Randstad. Kijk op de website van de NS voor meer informatie. 

Mobiliteitsconsulenten

Weet u niet hoe het (openbaar) vervoer werkt in de gemeente Bergen op Zoom? Heeft u liever dat er een keer iemand met u mee gaat? Dan kunt u een mobiliteitsconsulent inschakelen. 

In Bergen op Zoom zijn 5 vrijwillige mobiliteitsconsulenten actief. Zij zijn er om u te helpen. Ze zijn bereikbaar via WijZijn Bergen op Zoom, telefoonnummer 0164 29 94 91 of stuur een e-mail naar mobiliteitsconsulent@wijzijntraversegroep.nl.

Meer informatie is beschikbaar op de website van WijZijn Bergen op Zoom.

Heeft deze informatie u geholpen?