De gemeente geeft aandacht aan een aantal bijzondere, persoonlijke gebeurtenissen van inwoners, zoals huwelijksjubilea en 100(+)-jarigen. 

Jubilea

Huwelijken:

  • Bij een 60 jarig huwelijk ontvangt het jubilerende echtpaar een felicitatiebrief en attentie van het gemeentebestuur. Er komt geen bezoek. Jaarlijks in december wordt een feestmiddag georganiseerd waarvoor alle 60 jarige huwelijksparen uitgenodigd worden.
  • Bij een 65, 70 of 75 jaar huwelijk ontvangt het jubilerende echtpaar een felicitatiebrief van het gemeentebestuur. Als het op prijs gesteld wordt komt de burgemeester of een van de wethouders op of rond de huwelijksdatum op bezoek om het echtpaar persoonlijk te feliciteren. Een bezoek vindt altijd plaats in overleg met de familie. Contactgegevens voor het maken van een bezoekafspraak staan vermeld in de felicitatiebrief.

Jarigen:

  • De 100-jarige ontvangt een felicitatiebrief en als het op prijs gesteld wordt komt de burgemeester of een van de wethouders op of rond de verjaardag op bezoek om de jarige persoonlijk te feliciteren. Een bezoek vindt altijd plaats in overleg met de familie. Contactgegevens voor het maken van een bezoekafspraak staan vermeld in de felicitatiebrief.
  • 101-104-jarigen ontvangen een felicitatiebrief van het gemeentebestuur.
  • Vanaf 105 jaar en ieder jaar daarbij ontvangt de jarige een felicitatiebrief en indien dit op prijs wordt gesteld bezoek van de burgemeester of een van de wethouders. Een bezoek vindt altijd plaats in overleg met de familie. Contactgegevens voor het maken van een bezoekafspraak staan vermeld in de felicitatiebrief.

 

Heeft deze informatie u geholpen?