GrensInfoPunt

Meer weten over werken, wonen of studeren over de grens? Kom naar het spreekuur van het GrensInfoPunt (GIP).

Wil je werken over de grens in België of juist in Nederland? Wil je personeel uit het buurland aannemen? En wil je weten wat daar allemaal bij komt kijken?
Kom dan naar het gratis spreekuur van het GrensInfoPunt (GIP) van ISD Brabantse Wal. Zij kunnen je alles vertellen over werken, wonen of studeren over de grens.

Het GIP-loket is iedere donderdagochtend van 9.00 uur - 12.00 uur geopend. Je kunt gewoon binnenlopen in het stadskantoor van de gemeente Bergen op Zoom. Wel graag even melden aan de balie. 

Bij afwezigheid van het GIP kunt u contact opnemen met het Bureau voor Belgische Zaken (BBZ). Het adres is Rat Verleghstraat 2, 4815 NZ in Breda. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 00 31(0)76 54 85 840.  U kunt via dit telefoonnummer een afspraak maken om langs te komen op het kantoor. 

Iedere eerste donderdagmiddag van de maand kan je het GIP-loket ook bezoeken tussen 13.00 uur en 16.00 uur in het gemeentehuis in Hoogerheide. Maak hiervoor wel een afspraak. Dat kan via het e-mailadres: gipbrabantsewal@bergenopzoom.nl of via telefoonnummer: 00 31(0)164 27 77 27. Kijk voor meer info op de website: www.grenzinfo.eu/mid

Logo GrensInfoPunt