Cliënten wederom tevreden over dienstverlening in het kader van de Wmo

Roks, M. (Marloes)

Het college is op grond van de Wmo verplicht om jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Uit het onderzoek over de uitvoering van de Wmo in het jaar 2017, dat in 2018 is uitgevoerd, blijkt dat de meeste mensen (zeer) tevreden zijn.

Het contact met de gemeente is goed en ze zijn tevreden met de oplossing die is gevonden.
Voor het onderzoek zijn ruim 1.400 mensen aangeschreven, waarvan er 401 hebben gereageerd. In het onderzoek zijn 10 verplichte vragen opgenomen, aangevuld met extra vragen om meer inzicht te krijgen in de ervaringen met de Wmo. De resultaten van de 10 verplichte vragen zijn van alle gemeenten terug te vinden op www.waarstaatjegemeente.nl. Het volledige onderzoeksrapport is hier na te lezen.
.