Snelfietsroute F58 tussen Bergen op Zoom en Roosendaal

In 30 minuten van hartje Roosendaal naar hartje Bergen op Zoom fietsen en andersom via snelfietsroute F58.

Roosendaal en Bergen op Zoom worden in de komende jaren aan elkaar verbonden met een snelle fietsverbinding: de F58.

Deze nieuwe snelfietsroute moet de fietsverbinding tussen Bergen op Zoom en Roosendaal comfortabeler, veiliger, sneller en aantrekkelijker maken. Daarmee zullen meer forenzen vaker voor de fiets kiezen. Uiteindelijk zal de F58 Eindhoven, Tilburg, Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom aan elkaar verbinden.

Maar de F58 is niet de enige fietsroute in Brabant. De Provincie heeft de ambitie om in 2030 18 fietsroutes te hebben aangelegd.

Wil je meer weten over de snelfietsroutes?

Ga dan naar www.sjees.nl. Op deze site vind je alles over de routes, welke er al liggen en waar ze binnenkort worden aangelegd. Bekijk alvast deze animatie voor een impressie! Inmiddels is er ook een video beschikbaar, waarin je in vogelvlucht een overzicht krijgt van de F58, de snelfietsroute tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. 

Onderaan deze pagina kunt u het tracé downloaden.

Het tracé

In samenspraak met de gemeente Bergen op Zoom, Roosendaal en de Provincie Brabant is er naar de meest optimale en veilige route gezocht voor de F58. De route start in Roosendaal op de Wouwseweg, vervolgt zijn weg langs Wouw en Heerle met als eind bestemming de Marconilaan in Bergen op Zoom.

Dit tracé kan nog op sommige punten wijzigen.

Informatie over de werkzaamheden

Wanneer wordt de fietssnelweg aangelegd?

Op 28 november 2022 is gestart met de aanleg. 

mei 2024:  vanwege het natte weer in de maanden hiervoor zijn de markeringen (kant- en as strepen) nog niet eerder aangebracht. Dit zal tussen eind mei en eind juni gebeuren. Ook worden de bermen nog bewerkt en ingezaaid.

Wilt u op de hoogte blijven?

Download dan de BouwApp. Deze app kunt u via uw appstore downloaden op uw telefoon of tablet. In de app plaatsen we updates over het project, kunt u uw tevredenheid aangeven of een bericht sturen. Met de BouwApp heeft u altijd een up-to-date overzicht van onze planning.

Heeft u vragen of ervaart u overlast?

We waarderen uw betrokkenheid. Heeft u vragen, een melding of een klacht met betrekking tot de werkzaamheden? Stuur dan een bericht in de BouwApp of neem telefonisch contact op via 06 148 48 777.

Heeft deze informatie u geholpen?