Diverse organisaties doen hun best om het wonen en de leefbaarheid in het centrum prettig te houden. Deze organisaties noemen we de ketenpartners. Ze zijn tijdens kantooruren bereikbaar om u te woord te staan. Dit kan telefonisch zijn, of in enkele gevallen door middel van een huisbezoek. Om de bekendheid en bereikbaarheid te vergroten organiseren de ketenpartners pop-upspreekuren. De eerstvolgende is op woensdag 26 juni van 17.00-19.00 uur. 

In dat spreekuur kunt u onderzoeken bij wie u met uw vragen terecht kunt. Bijvoorbeeld als u overlast ervaart of zich zorgen maakt om één van uw buren. Of misschien heeft u een goed idee om uw wijk gezelliger of leefbaarder te maken maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken. 
Het pop-upspreekuur is hiervoor het uitgelezen moment omdat u alle partijen op één locatie aantreft en u uw vragen direct kunt stellen. Onder het genot van een kopje koffie of thee staan zij u graag te woord. Mocht een gesprek wat meer privacy behoeven dan kunt u een afspraak maken met één van de ketenpartners voor een persoonlijk gesprek op kantoor.

Dit zijn de ketenpartners bij wie u terecht kunt: 

  • Wijzijntraversegroep (Mustafa Karakus en Clint Koolen, welzijnswerk)
  • Gemeente Bergen op Zoom (Ivar van Leeuwen - BOA en Dorien Verschuren - wijkverbinder)
  • Thuiszorg West-Brabant (Peter Stolk, wijkbroeder)
  • GGZWNB (Claudia Boon, casemanager)
  • Stadlander (Michel Poortvliet - woonconsulent, Jack van Zundert – gebiedsbeheerder, Mariska Tijhof – gebiedsbeheerder en Evelien Proost - klantbegeleider)

Het pop-upspreekuur wordt meerdere keren per jaar, op verschillende locaties in het centrum (en ook elders in de gemeente) gehouden. Ongeveer twee weken van tevoren wordt de directe woonomgeving op de hoogte gebracht.
Door flyers en via social media maken we de locatie van het pop-upspreekuur bekend. 

In 2023 waren er pop-upspreekuren van het centrum op het Wilhelminaveld en aan de Rijtuigweg Zuid en begin 2024 op De Korenmarkt.

Het volgende pop-upspreekuur komt er al snel aan. Op woensdag 26 juni van 17.00-19.00 uur staan de ketenpartners op de Kijk in de Pot tegenover De Gelder in Bergen op Zoom.