Voor welke winkels kom jij vaker naar de binnenstad? Zijn er in Bergen op Zoom voor jou genoeg manieren om te sporten of te bewegen? Een greep uit de vragen die komende zaterdag 2 maart centraal staan wanneer medewerkers van de gemeente met inwoners gaat praten over wonen, werken, leven en ondernemen in Bergen op Zoom. Ook burgemeester Margo Mulder en wethouders Joey van Aken en Dominque Hopmans zijn aanwezig om met inwoners in gesprek te gaan.

Over de Pijlervisies Economie en Sociaal & Veilig

De gemeente Bergen op Zoom wil klaar zijn voor de toekomst. Als verbindende, duurzame BeLeefstad aan de Schelde willen we antwoord geven op uitdagingen die voor ons liggen en vertellen over ambities die we hebben om de stad verder te helpen. Samen kunnen we een hoop bereiken. In de Toekomstvisie 2035 staat welke richting we op willen. Hoe we daar komen, schrijven we op in verschillende (pijler)visies:  Omgevingsvisie, Economische visie, Sociale visie en Organisatievisie. De komende weken denken we samen met inwoners, ondernemers en organisaties na over de ideeën en wensen die passen in de visie Economie en Sociaal & Veilig.

Met de waardevolle inbreng van inwoners kunnen we onze plannen nog beter maken. Zo werken we samen aan een mooi en leefbaar Bergen op Zoom. We hopen dan ook van harte dat we zoveel mogelijk inwoners en ondernemers spreken en dat ook de vragenlijst goed wordt ingevuld. 

  • Wanneer: Zaterdag 2 maart, van 11.00-14.00
  • Waar: De Zeeland, de binnenstad, Bergen op Zoom Oost en Halsteren. De precieze plek hangt af van het weer. Kijk op bergenopzoom2035.nl voor de precieze locaties. 
  • Wat: Met inwoners in gesprek over hun wensen en ideeën voor Bergen op Zoom. 

Niet alleen op straat benaderen we inwoners. Ook online kan iedereen meedenken via www.bergenopzoom2035.nl(externe link)