Parkeergarage Grote Markt en omgeving

Op deze pagina leest u de ontwikkelingen van de werkzaamheden aan de Parkeergarage Grote Markt en omgeving.

Wat is er tot nu toe gebeurd?

  • In 2019 zijn diverse lekkages in de garage ter hoogte van de Vlaszak verholpen, is nieuwe bestrating op de Vlaszak aangebracht en is de gemeente Bergen op Zoom eigenaar geworden van het pand aan de Potterstraat 54.
  • Begin 2021 is het nieuwe kantoor van Parkeerbeheer daar gevestigd. Verder is de situatie voor voetgangers in 2020 veranderd met de realisatie van de nieuwe in- en uitgang in de onderdoorgang bij de Potterstraat.
  • In mei 2021 is het project brandveiligheid rondom de aanleg van het sprinklersysteem in de parkeergarage afgerond. Het resultaat is dat de brandveiligheid van de parkeergarage door certificering nu gegarandeerd is. Daarnaast is in 2021 de verlichting vervangen bij de in- en uitrit.

Wat gaat er nog gebeuren?

In januari 2024 wordt een onderzoek uitgevoerd naar de exacte samenstelling en opbouw van de verhardingen op de garage. Zodra hier meer over bekend is zal deze informatie worden gedeeld.

Heeft u vragen over het project of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar: parkeergaragegrotemarkt@bergenopzoom.nl.

Heeft deze informatie u geholpen?