De komende maanden vinden er op sportpark De Staakberg en bij HTV in Halsteren diverse werkzaamheden plaats. De firma van Wijlen zal op 11 september beginnen met de renovatie van het honk- en softbalveld op sportpark De Staakberg.

Het honk- en softbalveld wordt gerenoveerd en ook de dug-outs worden aangepast naar de spelregels van de honk- en softbalbond . Dit is een belangrijke stap om de kwaliteit van de sportfaciliteiten op sportpark De Staakberg te verbeteren. De werkzaamheden zullen naar verwachting enkele maanden in beslag nemen, zodat het veld op tijd klaar is voor het nieuwe seizoen.

Ook HTV in Halsteren zal niet achterblijven in deze renovatieperiode. Van half oktober tot half november worden er 5 tennisvelden gerenoveerd. Echter, op 1 van de tennisvelden is de aanleg van een padelbaan gepland. Om deze reden worden er in eerste instantie slechts 4 tennisvelden gerenoveerd.

Als alle benodigde vergunningen zijn goedgekeurd, is het plan dat HTV zelf 2 padelbanen zal aanleggen. Dit is een veelbelovende ontwikkeling voor de sportclub, aangezien padel steeds populairder wordt. Het betekent wel dat er een tennisveld zal worden opgeofferd voor de padelbanen. Op deze manier kan HTV inspelen op de groeiende vraag naar deze sport.

De renovatiewerkzaamheden voor zowel de tennisvelden als de padelbanen bij HTV worden uitgevoerd door DOMO.

De sportclubs en spelers in de omgeving van sportpark De Staakberg en HTV kunnen binnenkort genieten van gerenoveerde en verbeterde sportfaciliteiten. De renovaties zullen ervoor zorgen dat de velden weer in optimale conditie zijn en dat er nog jarenlang met plezier en succes gesport kan worden.