Er zijn algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus. Het is niet altijd even makkelijk om je te houden aan deze regels. Toch blijft het belangrijk dat iedereen zich aan deze regels houdt. Dat is de enige manier om het virus onder controle te houden. Want het virus is nog niet weg. Gelukkig mag er heel veel wél. Het is wel belangrijk dat je ook zelf nadenkt over wat wel en niet verstandig is.

Ga je studeren met vrienden, eten bij familie of op bezoek bij vrienden of familie? Houd die 1,5 meter afstand. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor je naasten! Heb je daar vragen over? Op de website van de Rijksoverheid vind je de antwoorden over afstand houden

Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. Iedereen met klachten kan zich laten testen. De website van de Rijksoverheid vertelt je er alles over.
De dichtstbijzijnde teststraten zijn in Breda en Goes. Per 1 september zijn er ook teststraten in Roosendaal en Etten-Leur.

'We're all in the same boat' ofwel, 
we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Laten we er samen voor zorgen dat we het virus kunnen verslaan of in ieder geval indammen. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Samen staan we sterk toch?

Twee vriendinnen bij elkaar op bezoek