Vijverberg-Zuid maakt deel uit van Gageldonk-West, een wijk die sinds 2012 aan een transformatie bezig is. Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom en Lithos bouw & ontwikkeling werken sindsdien, samen met de bewoners, aan vernieuwing en verbetering van de wijk.

Waterleliestraat

Status: Beschikbaar
Aantal beschikbaar: 22 appartementen
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 2022

Soort bouw: Nieuwbouw

Oppervlakte: 84m2
Energielabel: A

Gageldonk-West verandert langzaam maar zeker van een typisch naoorlogse stadswijk in een duurzame, groene en levendige woonwijk.

Ligging

Kies je voor een appartement in Vijverberg-Zuid dan kom je te wonen in een wijk met veel groen en op steenworp afstand van het centrum van Bergen op Zoom, natuurgebied de Brabantse Wal, het landschapspark De Bergse Heide en recreatieplas De Binnenschelde. Vijverberg dankt haar naam aan de grote vijver die langs de straat loopt. Met de hoge bomen aan beide kanten van de straat voelt het alsof je een park binnenwandelt. Op de Vijverberg wonen mensen uit veel verschillende culturen naast elkaar. In de buurt vind je volop winkels, zo zijn de bakker, supermarkt, groenteboer en een gezellig theehuis op loopafstand van jouw nieuwe appartement. In de directe omgeving van Vijverberg-Zuid vind je ook een apotheek en een medisch centrum. Vanaf Vijverberg-Zuid ben je zo op de A58, in een half uurtje reis je naar Antwerpen, Rotterdam of de Zeeuwse kust. En in vijf minuten fiets je al naar het centrum van Bergen op Zoom.

Indeling

Jouw nieuwe appartementencomplex is net zo dynamisch als de wijk. Hier vind je 22 moderne appartementen, die allemaal verschillen qua vorm en indeling. Opvallend in het ontwerp van het gebouw zijn de vele ramen. Hierdoor woon je straks in een appartement met volop daglicht.

Verdeeld over de zes bouwlagen vind je vier verschillende typen appartementen. Kies je voor twee slaapkamers of worden het er drie? Wil je een terras op de begane grond of liever een balkon met een prachtig uitzicht op de vijfde verdieping? De keuze is aan jou! In je appartement geniet je iedere dag van een ruime woonkamer met een open keuken. Heb je gasten op bezoek die komen eten, dan hoef je tijdens het koken geen gesprek te missen. Daarnaast beschik je over minimaal twee slaapkamers en een moderne badkamer. De losse toiletruimte en een eigen technische berging maken jouw woning helemaal af.

In Vijverberg-Zuid is er een keuze tussen drie- of vierkamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een grote, open keuken, een ruime woonkamer, een balkon of terras, een comfortabele badkamer en minimaal twee slaapkamers. Parkeren van je auto kan op een van de plekken nabij het appartementencomplex.

Alle appartementen hebben energielabel A++, dát is pas duurzaam wonen! Voor de warmte, de koeling en voor het warme water, maakt jouw appartement gebruik van de warmte van de aarde. Wil je nóg lagere kosten voor je energieverbruik? Het is mogelijk om zonnepanelen aan te brengen.

Interesse? U kunt zich registreren op de projectsite(externe link) of neem contact op met Van Opstal Grosveld Makelaars(externe link), Antwerpsestraat 18, 4611 AH Bergen op Zoom: tel 0164-217000.

Heeft deze informatie u geholpen?