In opdracht van gemeente Bergen op Zoom gaat Dura Vermeer werkzaamheden uitvoeren aan de Rooseveltlaan, de Sterrelaan, de Mathijsenstraat, de Dokter de Ramlaan en de rotonde Churchillplein. Deze wegen zijn toe aan groot onderhoud.

In week 28 (11 tot 15 juli) start het werk in de Sterrelaan, de Mathijsenstraat, de Dokter de Ramlaan en de rotonde Churchillplein. Daarnaast worden er tevens voorbereidingen getroffen voor de aanpak van de Rooseveltlaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19.00 uur in de avond en 06.00 uur in de ochtend. Gedurende die tijden worden de wegen afgesloten.

De overige werkzaamheden aan de Rooseveltlaan worden aaneengesloten uitgevoerd vanaf week 30 (25 juli) en duren tot en met november 2022. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Rooseveltlaan beschikbaar voor verkeer in beide richtingen. Een adviesroute zal op de rijksweg aangegeven worden.

Inwoners en bedrijven zijn hier tijdig van op de hoogte gesteld. Inwoners kunnen direct op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden door het downloaden van de Bouwapp (project Rooseveltlaan e.o.). Directe vragen kunnen gemaild worden naar dvizwomgevingprojecten@duravermeer.nl of via telefoonnummer: 06 10 89 43 42.

Slecht wegdek Rooseveltlaan