We zijn volop bezig om, waar nodig, inwoners van de gemeente Bergen op Zoom door deze coronacrisis te leiden. Bij alle hulp en initiatieven die worden opgestart sluit de gemeente aan bij de diverse regelingen die de Rijksoverheid al heeft of heeft aangekondigd. We volgen de aanwijzingen van het RIVM en de Veiligheidsregio op de voet. Als er nieuwe maatregelen nodig zijn leest u die op deze website en op onze facebookpagina.

 

Tijdlijn

 1. Momenteel bezig24 juli 2020

  Gaat u in Nederland op vakantie? Dan kunt u een testafspraak maken in de buurt van uw vakantieadres.

 2. Momenteel bezig15 juli 2020

  Er is sinds 15 juli een nieuwe noodverordening. Deze noodverordening leest u op Coronavirus maatregelen Bergen op Zoom

 3. Afgerond14 juli 2020

  De gemeente Bergen op Zoom voerde in juni een 2e meting uit naar de impact van het coronavirus op inwoners. De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente om in verbinding te blijven met de inwoners en om de aanpak bij te kunnen sturen. De resultaten van de meting zijn op 14 juli 2020 gepresenteerd.

 4. Afgerond4 mei 2020

  De gemeente Bergen op Zoom voerde begin april een meting uit naar de impact van het coronavirus op inwoners. De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente om in verbinding te blijven met de inwoners en om de aanpak bij te kunnen sturen. De resultaten van de meting zijn op 4 mei 2020 gepresenteerd.