Vanwege de coronabesmettingen en – maatregelen is de inzameling eenvoudig en sober. Het gaat dit jaar anders dan normaal. Er is geen wedstrijd voor de kinderen.

Hoe werkt de inzameling voor dit jaar

Iedere bewoner zorgt zelf voor het verwijderen van zijn/haar kerstboom. Dit kan in de eigen tuin of groene container. Bewoners zonder tuin en/of groene container kunnen de boom altijd gratis naar de milieustraat brengen of, alléén op vrijdagochtend 8 januari, naar een inzamelpunt in de buurt.

Inzamelpunten in de buurt

Op vrijdag 8 januari worden de volgende inzamellocaties aangeduid met een lint. U kunt uw kerstboom hier in de ochtend naar toe brengen. Vanaf 13.00 uur worden de kerstbomen opgehaald. Breng alstublieft na dat tijdstip dus geen bomen meer naar die locaties. Anders blijft uw boom daar achter.

Verzamellocaties kerstbomen 2020-2021 

Wijk Locatie
Centrum  Korenmarkt
Westersingel/van Konijnenburgweg
Tuinwijk Pomonolaan
Noordgeest  Melanendreef/Meilustweg
 
Meilust Ravelstraat/Gretrystraat
Warande  Plejadenlaan/Zonneplein
Zeekant Lourdesplein
Bernhard/Burg. de Roocklaan
Gageldonk Piusplein
Talmaplein
Bergse Plaat  Laan van Hildernisse-Zuid
Zilverplevier
Markiezaten Strandkrab
Borgvliet De Brombeer 
Dorp Locatie
Halsteren (zuidwest) Frederic de Ramlaan (gazon)
Schoolstraat/Kruisberg
Dal van Josaflat
Halsteren (Rode Schouw/Schans) Guldenroede
Kannebuis
Halsteren Intratuin
Lepelstraat  Kerkstraat (Patronaat)

Zwerfbomen

Een kerstboom achterlaten op straat is NIET toegestaan. Maak gebruik van één van de mogelijkheden die hierboven zijn genoemd. Mocht er per ongeluk toch een zwerfboom in de buurt liggen, ben dan zo vriendelijk en neem deze op vrijdag 8 januari mee naar het inzamelpunt in de buurt.

We roepen bewoners op om elkaar te helpen en bij buurtgenoten na te vragen of ze hulp nodig hebben bij het verwijderen van de boom. Samen houden we de buurt schoon en veilig. Vanwege de coronamaatregelen wel met gepaste afstand uiteraard.

Vindt u dit een interessant artikel?