Heeft uw instelling of organisatie een gezondheidsproject dat aansluit bij de doelen en richtlijnen van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en/of het Hoofdlijnen Sportakkoord II? Dan kunt u hier mogelijk nog subsidie voor aanvragen. De subsidieregeling staat nog open tot 1 november 2023.

Hoewel de middelen voor het Versterken van de Sociale Basis, Kansrijke Start en Welzijn op Recept voor 2023 inmiddels zijn uitgeput, zijn er nog steeds kansen op het gebied van Valpreventie voor ouderen, Eenzaamheidsbestrijding, Vroeg signalering alcohol, Sportakkoord II, Mantelzorg en Aanpak Overgewicht.

Het is belangrijk op te merken dat alle activiteiten die onder de regeling van 2023 vallen, ook daadwerkelijk in datzelfde jaar moeten worden uitgevoerd. Het is dan ook raadzaam om zo spoedig mogelijk een subsidieaanvraag in te dienen. Voor meer informatie en het indienen van uw subsidieaanvraag kunt u terecht op de webpagina: Subsidie Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en Sportakkoord II.


Vragen?

Wilt u liever overleggen met iemand van de gemeente wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met projectleider K.Hendriks@bergenopzoom.nl of gezondheidsadviseur E.m.vandehaterd@bergenopzoom.nl.
 

Bijeenkomst voor preventiepartners
 

Op zaterdag 30 oktober organiseert 'Samen in de Regio' een netwerk- en verbindingsavond voor alle preventiepartners, maatschappelijke partners, bedrijven en subsidie-aanvragers. Wilt u aanwezig zijn op deze netwerk- en verbindingsavond? Dan kunt u zich hier aanmelden(externe link)