Bergen op Zoom is trots op haar vele monumenten. De stad straalt historie uit. En dat doen niet alleen de monumenten. We zijn ook trots op de vele vrijwilligers die het verhaal van de monumenten vertellen. Want pas dan gaan monumenten echt leven.
Vanaf 9 juni openen de monumenten haar deuren weer voor het publiek.

Wat zoeken wij?

Voor de monumenten zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die zo af en toe gastheer/gastvrouw willen zijn. Bij voorkeur heb je een liefde voor erfgoed.  

Wat doe je als gastheer/gastvrouw?

Je hebt een proactieve, informerende, signalerende functie en bent stressbestendig en ondersteunt de Stadsgidsen.

Wanneer en hoe vaak?

We zoeken gastheren/gastvrouwen van dinsdag tot en met zondag.

Wat krijg je ervoor terug?

Zoals al eerder aangegeven betreft het een vrijwillige functie. Geld kunnen we dus helaas niet bieden. Wat we je wel kunnen bieden, is meer kennis en informatie over deze prachtige monumenten van Bergen op Zoom. Bovendien kom je in een team enthousiaste vrijwilligers te werken. Met z’n allen zijn jullie hét visitekaartje van de stad. 

Corona voorzorgsmaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en maken we hier met elkaar afspraken over. Denk hierbij aan hygiëne, looproutes, schoonmaak, groepsgrootte, etc.

Interesse?

Leuk! Neem dan contact op met Jozina Nelen via info@sbm-boz.nl

Twijfel je nog een beetje en heb je nog wat vragen? Mail dan ook zeker met Jozina zodat zij al je vragen kan beantwoorden. En hopelijk meld je je dan alsnog aan voor gastheer/gastvrouw.