In De Markiezaten wordt nog volop gebouwd. Het realiseren van 800 woningen in De Markiezaten neemt een aantal jaren in beslag. In 2026 zullen naar verwachting alle 800 woningen van De Markiezaten opgeleverd zijn.

De Markiezaten
De Markiezaten

Planning per deelwijk

Nieuwe woningen staan straks verspreid over het grote gebied in meerdere deelwijken. Ook die bestaan onderling uit deelfases met verschillende aantallen en typen woningen. Onderling gaan deze gefaseerd in verkoop en gebouwd worden. Elke deelwijk heeft een eigen planning.

Wonen in de Meander

In Markiezaat De Meander gaan nog verschillende deelfases in verkoop. De Meander is ruim opgezet met woningen in een aansprekende architectuur. Er is veel aandacht voor groen en speelplekken voor kinderen, dus kindvriendelijk en veilig. Klimmen in een touwbrug of rustig vissen met een zelfgemaakte hengel bij het water. Een basisschool om de hoek. Vriendjes wonen altijd vlakbij!

Straatnamen refereren aan water

De straatnamen in de wijk De Meander refereren aan het water met namen als Kokkel, Strandgaper en Kreukel. Ruim 100 gezinnen wonen al in deze wijk midden in De Markiezaten. Er staan hier voornamelijk rij- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De straten zijn hier niet recht, maar lopen wat gebogen.

Het gehele aanbod is te vinden op de website over de nieuwbouw van De Markiezaten.(externe link)

De Meander buurt 4 - in voorbereiding

Buurt 4 is de nieuwste uitbreiding in De Meander. Met in totaal 59 koopwoningen is het flinke uitbreiding in voorbereiding. De woningen zijn vergelijkbaar met de diverse woningtypes van de vorige deelfase; De Kievitsbloem - Buurt 3. Ook in Buurt 4 is er ruimte voor wonen water en diverse woningtypes. Het grootste deel van het nieuwe aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen. Verder zijn er 4 vrijstaande woningen en ook is er gedacht aan hoek- en rijwoningen.  Naar verwachting start de verkoop in het 1e kwartaal van 2022. Kijk voor meer informatie op de planning van de nieuwbouw De Meander(externe link).

Meander buurt 4, 2 onder 1 kap. Prijs: v.a. € 445.000 v.o.n.
Meander buurt 4, 2 onder 1 kap. Prijs v.a. € 445.000 v.o.n.
Meander buurt 4 , hoekwoning. Prijs € 345.000 v.o.n.
Meander buurt 4 , hoekwoning. Prijs € 345.000 v.o.n.
Meander buurt 4, tussenwoning. Prijs v.a. € 325.000 v.o.n.
Meander buurt 4, tussenwoning. Prijs v.a. € 325.000 v.o.n.
Meander buurt 4, vrijstaande woning. Prijs v.a. € 540.000 v.o.n.
Meander buurt 4, vrijstaande woning. Prijs v.a. € 540.000 v.o.n.

Status: In voorbereiding
Aantal beschikbaar: 59 woningen
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 2021/ 2022

Soort bouw: Nieuwbouw

Oppervlakte: v.a. 145 m2
Energielabel: A

Verkoop verwacht: 2e kwartaal 2022

Ontwikkelaar: BPD(externe link)

Makelaars:

De Dalwachters

Het plan bestaat uit een appartementencomplex over 11 lagen welke ruimte biedt aan 48 appartementen. De appartementen kennen verschillende indelingen welke optimaal geschikt zijn voor 1 of 2 persoonshuishoudens, maar ook voor gezinnen. Het woonoppervlak behelst circa 90 tot 130 m2 met royale balkons tot circa 20 m2. In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in de ruime living, geheel afgewerkte badkamer, riante slaapkamers en een grote glazen pui in de gevel. Op de begane grond zal een stallingsgarage met parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Schrijf u in en blijf op de hoogte van de laatste informatie: www.dedalwachters.nl(externe link).

De Dalwachters
De Dalwachters

Status: Verkoop gestart
Aantal beschikbaar: 48 woningen
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 2022

Soort bouw: Nieuwbouw

Oppervlakte: v.a. 90 m2
Energielabel: A

Ontwikkelaar: Maas-Jacobs(externe link)

Makelaars: