Meldpunt drugsoverlast: (0800) 2255888

Marja vd Zee

Elke melding wordt serieus behandeld!

Ervaart u overlast van drugs, dan kunt u dat melden bij het Meldpunt Drugsoverlast. Het telefoonnummer is (0800) 2255888 en is  bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.00 uur. U kunt u melding ook verzenden via deze website. Natuurlijk kunt u ook direct met de politie contact opnemen via 0900-8844. 
 

 

 
Wilt u geen gebruik maken van het meldformulier dan kunt u uw drugsoverlast ook mailen naar drugsoverlast@bergenopzoom.nl of drugsoverlast@roosendaal.nl .
 

 
De volgende gegevens zijn dan van belang:
 
Hierbij moet u denken aan de 5 W's:

  • Wie veroorzaakt de overlast,
  • Wat gebeurt er,
  • Waar gebeurt het,
  • Wanneer heeft u de overlast ervaren
  • Welke wijze heeft u de overlast ervaren.

Als u deze vragen zo compleet mogelijk beantwoordt kan de politie of andere partners met de melding aan de slag.
 

 

 

 
Lees de folder.
 

 

U meldt, en dan?
 

 
Wekelijks ontvangt Courage diverse meldingen van verschillende vormen van drugsoverlast. Wat gebeurt er nu eigenlijk met uw melding?  Uw melding komt binnen bij de de gemeente. De telefonist(e) die u te woord staat is opgeleid om uw melding te ontvangen en stelt u een aantal specifieke vragen over uw observaties. Dit is om meer duidelijk te verschaffen over de melding.
 

 
Vervolgens wordt de politie op de hoogte gebracht van de melding. Tevens bekijkt de gemeente of de afdeling handhaving, vergunningen of Saver met uw melding aan de slag kan. Als er sprake is van parkeeroverlast zetten we uw melding ook door naar Parkeerbeheer. Per melding bekijken we welke partners een bijdrage kunnen leveren in de aanpak van de overlast!