Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september 2021 kan het voorkomen dat u een coronatoegangsbewijs moet laten zien in de horeca of bij evenementen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs leest u in dit nieuwsbericht

Landelijk en regionaal nieuws

Bekijk hiervoor de website van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

De gemeente volgt de adviezen voor Noord-Brabant van het RIVM. Op de site van het RIVM staat een pagina met algemene informatie over het virus en ook een pagina met veelgestelde vragen.

Bekijk hier het coronadashboard.  

Coronatest aanvragen, vaccinatie

Heeft u hier vragen over? Dan kunt u bellen naar een landelijk telefoonnummer: 0800 1202. Meer informatie vindt u bij GGD West-Brabant.

Informatie in begrijpelijke taal

Op https://corona.steffie.nl/nl/ vind je uitleghulp Steffie. Steffie legt moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook erg geschikt voor kinderen en laaggeletterden.

Information in other languages

At the website Government.nl you can find information about the coronavirus and the situation in the Netherlands.

At the website of Pharos you can find information about  preventing the coronavirus in English, Spanish.Turkish, Arabic, Tigrinya, Polish, Papiamento, Chinese, Farsi and Somalian.

Meer informatie

Heeft u vragen? Belt u dan naar het landelijke telefoonnummer 0800 1351 (dagelijks bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur).

Impactmetingen Corona

Met regelmaat is via het Burgerpanel en via Facebook gevraagd hoe het met de inwoners van de gemeente gaat. Wilt u de samenvattingen van deze impactmetingen van ons ontvangen? Stuurt u dan een mail naar communicatie@bergenopzoom.nl.

 

Heeft deze informatie u geholpen?