Een jaar na de eerste coronabesmetting in Brabant, heeft de coronacrisis nog steeds een enorme impact in de provincie. Langzaam lijken de eerste tekenen van herstel zichtbaar.

Om sterker uit de crisis te komen trekken de B5-gemeenten (Breda, Eindhoven, Helmond, ’s Hertogenbosch en Tilburg), M7-gemeenten (Bergen op Zoom, Meierijstad, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Uden en Waalwijk), Provincie Noord-Brabant en Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), samen met elkaar op. De Actie- en Investeringsagenda Coronaherstel is nu een feit!

Wethouder Jeroen de Lange is enorm blij met de steun en de samenwerking: “Bergen op Zoom heeft bossen, water en de historische binnenstad. We investeren samen met de provincie in alle drie deze unieke elementen om sterker uit deze bijzondere tijd te komen.”

Samen zijn er zo'n 80 projecten verzameld die de groei en het herstel van ons Brabant versneld ten goede moeten komen. Nieuwsgierig geworden welke projecten er voor de gemeente Bergen op Zoom opgenomen zijn in deze agenda? Ga dan naar de website van de Provincie en download de Publiekssamenvatting.