De aanleg van de nieuwe snelfietsroute tussen Bergen op Zoom en Roosendaal vordert. Het fietspad wordt vervangen om de fietsverbinding tussen Bergen op Zoom en Roosendaal te verbeteren. Dura Vermeer heeft de opdracht van de gemeente Bergen op Zoom gekregen om het fietspad aan te passen. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren is de Ruytershoveweg vanuit Roosendaal naar Bergen op Zoom afgesloten.

De aannemer Dura Vermeer is de afgelopen weken druk bezig geweest met het aanleggen van het fietspad ter hoogte van de Erevelden om op tijd klaar te zijn voor de lichtjesavond.

Vanaf 9 januari starten zij weer op ter hoogte van de Erevelden en werken richting de afrit Bergen op Zoom Centrum. Tegelijk werken zij vanaf de Erevelden tot voorbij de Grote Leeuwerik.

Planning

De aannemer verwacht half maart klaar te zijn met de werkzaamheden vanaf de Erevelden tot de afrit Bergen op Zoom Centrum en de Grote Leeuwerik. Daarna werken zij verder vanaf de afrit Bergen op Zoom Centrum tot de Marconilaan.

Werkzaamheden in Fase 2

Bereikbaarheid

Veiligheid staat voorop in dit project. Daarom is de Ruytershoveweg tijdelijk bereikbaar in één richting, vanuit Bergen op Zoom naar Roosendaal. Om vanuit Roosendaal naar Bergen op Zoom te komen volgt u de omleiding via de A58.

Fietsverkeer wordt omgeleid via de Mastendreef, aan de zuidkant van de A58. Of via de Herelsestraat/Torenbaan/Bergsebaan aan de noordzijde van de A58. Deze route is ook aangegeven met een blauwe lijn op de kaart.

Aangrenzende percelen blijven bereikbaar via de Ruytershoveweg vanuit de richting Bergen op Zoom.

Informatie via de BouwApp

De aannemer communiceert regelmatig via een app genaamd De BouwApp. Deze app is gratis te downloaden via de App Store of Playstore door de QR-code hieronder scannen. Na het aanvinken van het project ‘Snelfietsroute F58 - Ruytershoveweg’ ontvangt u regelmatig updates van het werk. De app biedt tevens de mogelijkheid om vragen te stellen aan de aannemer.

QR-code naar BouwApp