In verband met de herontwikkeling van het voormalige Mazairac-terrein, wordt er een nieuw riool in de Erasmuslaan aangelegd. Deze aanleg vindt plaats tussen de Galgenbaan en de Glacisstraat. De riolering in de Glacisstraat wordt eveneens opgepakt. Voor informatie zie projectinformatie onder Glacisstraat.

De werkzaamheden zijn dinsdag 7 juni van start gegaan in de Erasmuslaan. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. De verwachting is dat de werkzaamheden eind februari 2023 zijn afgerond. De winkels in de Glacisstraat blijven altijd bereikbaar voor het verkeer.

Fasering (uitgevoerd)

Fase 1: dinsdag 7 juni t/m vrijdag 24 juni 2022

Start werkzaamheden: aanleg riolering tussen de Galgenbaan en Glacisstraat. Eén rijbaan van de Erasmuslaan wordt afgesloten voor het verkeer. Het verkeer van de Antwerpsestraatweg naar de Rooseveltlaan wordt omgeleid via de Zuid-Oostsingel.

Fase 2: 9 januari t/m eind februari 2023

In verband met het uitvoeren van de werkzaamheden rond de aanleg van de riolering in de Glacisstraat moet eerst een gasleiding worden verwijderd door Enexis. Op moment dat dit is gebeurd zal fase 2 worden uitgevoerd.  Dit betreft het deel aansluitend op de Erasmuslaan tot aan kruising nabij Glacisstraat 8.

Heeft u vragen of ervaart u overlast?

Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Bergen op Zoom, de heer C.J. de Korte bereikbaar op telefoonnummer: 06-22469320.

Heeft deze informatie u geholpen?