In verband met de herontwikkeling van het voormalige Mazairac-terrein, wordt er een nieuw riool in de Erasmuslaan aangelegd. Deze aanleg vindt plaats tussen de Galgenbaan en de Glacisstraat.

De werkzaamheden zijn dinsdag 7 juni van start gegaan in de Erasmuslaan en eindigen eind juli 2022 in de Glacisstraat en wordt in 3 fasen uitgevoerd. De winkels in de Glacisstraat blijven altijd bereikbaar voor het verkeer.

Fasering

Fase 1: dinsdag 7 juni t/m vrijdag 24 juni

Start werkzaamheden: aanleg riolering tussen de Galgenbaan en Glacisstraat. Eén rijbaan van de Erasmuslaan wordt afgesloten voor het verkeer. Het verkeer van de Antwerpsestraatweg naar de Rooseveltlaan wordt omgeleid via de Zuid-Oostsingel.

Fase 2: vanaf vrijdag 24 juni t/m vrijdag 11 juli

De werkzaamheden rond de aanleg van de riolering in de Glacisstraat wordt in twee delen uitgevoerd. Het eerste deel aansluitend op de Erasmuslaan tot aan kruising nabij Glacisstraat 8.

Fase 3: vanaf vrijdag 11 juli t/m vrijdag 29 juli

Werkzaamheden rond de aanleg van de riolering in een deel van de Glacisstraat (Glacisstraat 8 tot aan de Antwerpsestraatweg).

Heeft u vragen of ervaart u overlast?

Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Bergen op Zoom, de heer C.J. de Korte bereikbaar op telefoonnummer: 06-22469320.

Heeft deze informatie u geholpen?