Het Groene Gordijn

Roks, M. (Marloes)

Het Groene Gordijn

Type woningen

Vrijstaand
Appartement
Rijwoning
Twee-onder-één kap

Beschrijving

Het Groene Gordijn is gelegen aan de Burgemeester Blomlaan, net buiten het centrum van
Bergen op Zoom, op het terrein van de voormalige Cort Heyligerskazerne. Een nieuwe buurt, waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Karakteristieke gebouwen van de voormalige kazerne, krijgen gezelschap van comfortabele nieuwe huizen. De bestaande volwassen bomen en frisse nieuwe aanplant kleuren de omgeving groen.

Het Groene Gordijn wordt ontwikkeld door Blauwhoed Eurowoningen en biedt ruimte aan zo’n 300 woningen. De 1e fase is inmiddels gerealiseerd en bewoond en nu komt de 2e fase in verkoop. Geniet u straks ook van uw nieuwe omgeving in het prachtige aangelegde park met veel groen en volwassen bomen om u heen?

Voor meer informatie bezoekt u de website http://www.het-groenegordijn.nl/

Uitgifte vrije kavels door de gemeente Bergen op Zoom

De verkoop voor de uitgifte van vrije (bouw)kavels aan de Beukenlaan is verloopt goed. Naast vrijstaand bouwen bestaat ook de mogelijkheid om (beperkt) een aantal twee-onder-een-kapwoningen te realiseren. De kavels variëren in grootte van ± 300 tot ± 512 m² en er mag welstandsvrij gebouwd worden.

Voor meer informatie over de vrije kavels kijkt u op http://www.stadsmakelaarboz.nl/  of kunt u contact opnemen met mevrouw M. Schepers-Moerbeek van het Team Vastgoed & Grondzaken op het telefoonnummer 0164-277403.

Documenten