Parkeren

Roks, M.

Het centrumgebied in de stad Bergen op Zoom is een betaald parkeergebied. Ondanks de afspraken over betaald parkeren en controles van parkeerwachters kunnen er toch problemen ontstaan. In het centrumgebied of daarbuiten. Verkeerd geparkeerde auto’s, een auto die er al lang staat en waar kennelijk niet meer naar omgekeken wordt, dubbel geparkeerde auto’s kunnen leiden tot overlast. Leiden verkeerd geparkeerde auto’s tot verkeergevaarlijke situaties, bel dan de politie: 0900 8844.
 

Wat kunt u zelf doen?

Wanneer u weet van wie de auto is die de overlast veroorzaakt, spreekt u dan eerst de eigenaar aan. De kans is groot dat u samen best tot een oplossing kunt komen. Lukt dit niet of weet u niet wie de eigenaar is dan kunt u de overlast melden.

Melden

Betreft het een overlast situatie binnen het betaald parkeergebied dan kunt u dit melden bij Parkeerbeheer.

Voor langdurig geparkeerde auto’s of aanhoudende parkeeroverlast buiten het betaald parkeergebied vindt u hier het digitale meldformulier voor het melden van overlast.

Als u uw contactgegevens invult bij de melding dan kunnen wij u op de hoogte houden van de voortgang van uw melding. Wij zullen uw gegevens niet actief met anderen delen. Volgt er echter een juridische procedure dan zijn uw gegevens wel opvraagbaar. Wilt u liever volledig anoniem blijven, vult u dan geen contactgegevens in. Wij kunnen u dan niet informeren over de voortgang.

Als u in het bezit bent van een smartphone kunt u ook melden via de BuitenBeter App.

 

Handige link

Parkeerbeheer