Sportaccommodatie huren

Wilt u sportaccommodatie huren? De gemeente beschikt over meerdere sportfaciliteiten voor diverse vormen van sportbeoefening, zoals een sporthal, sportzalen en sportterreinen. De gemeente verhuurt de faciliteiten in overleg met sportverenigingen. Naast de afspraken met de verenigingen is het voor u mogelijk incidenteel een accommodatie te huren.

Wat moet u weten?

U kunt de gewenste faciliteit huren voor:

  • Bedrijfssportwedstrijden.
  • Toernooien.
  • Sportactiviteiten met meerdere mensen uit de buurt.
  • Particulieren en verenigingen kunnen online een sportaccommocatie reserveren.

Let wel! U kunt de sportfaciliteiten nĂ­et huren voor feesten of partijen. Evenementen moeten namelijk sportgerelateerd zijn.

Spelregels voor digitale verhuur:

  1. Een sportaccommodatie kan minimaal een uur en maximaal 3 uur gehuurd worden.
  2. De sportaccommodatie wordt alleen verhuurd voor sportactiviteiten, dus niet voor feesten en partijen, bijeenkomsten of andere evenementen.
  3. Tussen boekingsdatum en reserveren zit minimaal 24 uur op werkdagen. Reserveren voor het weekend kunt u tot en met donderdagavond 24.00 uur.
  4. Een reservering kan door de huurder niet geannuleerd of aangepast worden.
  5. Een reservering is pas definitief als u de bevestiging per mail hebt ontvangen.

Online reserveren

Particulieren en verenigingen kunnen een sportaccommodatie online reserveren en direct betalen via iDeal. Het gaat om verhuur in de avonduren vanaf 18.00 uur en in het weekend de hele dag. Het reserveringssysteem toont een overzicht van de beschikbaarheid van de sportaccommodatie en de bijbehorende tarieven.

Contact

Voor vragen over dit product kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Bergen op Zoom op telefoonnummer 14 0164.