Duurzaamheidsevent in het CKB

Splinter, F. (Fabiola)

Volgende week is het de Week van de Duurzaamheid. Vrijdag 13 oktober is het OurFuture@BergenopZoom event in de theaterzaal van het CKB. Het thema van het event is toekomst, waarbij de presentaties voornamelijk gaan over duurzaamheid. Het event is geheel gratis, incl. een lunch voor alle aanwezigen.

De onderwerpen van de presentaties passen elk bij de 3 P’s (People, Planet en Profit/Prosperity). Zo zal het onder andere gaan over de circulaire economie, eenzaamheid, het aanleren van een taal, het gebruikmaken van aardwarmte en duurzaamheid op de politieke agenda.

Het doel van het evenement is om mensen uit verschillende velden met elkaar in contact te brengen en samen tot nieuwe ideeën te komen. Een gevarieerd publiek kan namelijk bijdragen tot meer inspirerende gesprekken. Uiteindelijk hopen we met dit event positieve verandering te bereiken.

Op de site http://www.ourfuturebergenopzoom.nl vindt je de gehele programmering en meer informatie over tijden en locaties. Je kan je hier ook aanmelden.  

Heb je nog vragen? Mail dan naar: ourfutureboz@gmail.com