Parkeren

Parkeren

Parkeren kunt u op een van de ruim 1.700 bezoekersparkeerplaatsen of in parkeergarages "Achter de Grote Markt" of "De Parade". U kunt in Bergen op Zoom achteraf betalen voor parkeren op straat met uw mobiele telefoon of vooraf bij de parkeerautomaten met PIN of creditcard. Op de Korenmarkt, St. Catharinaplein, Mineurplein, de Kaai, Plein 13 en bij het Bravis ziekenhuis staan parkeerautomaten waar met munt geld betaald kan worden. In de parkeergarages kan ook met PIN, creditcard, brief- en muntgeld betaald worden.

Kentekenparkeren

Kentekenparkeren is efficiĆ«nt, zowel voor parkeerder als voor gemeente. Dit is uiteindelijk weer kostenbesparend. Het voordeel van kentekenparkeren is dat de parkeerder niet meer terug naar de auto hoeft te lopen om een parkeerkaartje achter de voorruit te leggen. Wel moet de parkeerder zijn kenteken gaan onthouden. 

Op de website van Parkeerbeheer Bergen op Zoom vindt u alles wat u moet weten over parkeren in Bergen op Zoom. U vindt daar meer informatie over bijvoorbeeld parkeerterreinen, parkeertarieven, parkeervergunningen, invalidenparkeerplaatsen, parkeergarages, het palenplan voor het centrum en nog veel meer. 

Parkeer Servicebureau bezoeken

Coehoornparkstraat 20 
4611 BK Bergen op Zoom
tel. (0164) 660 900

 

Meer informatie