Fietsenstallingen

Fietsenstallingen

In het centrum van Bergen op Zoom zijn er een aantal locaties waar je de fiets kunt stallen:

 • Pastoor Joorenplein aan de Arnoldus Asselbergsstraat, bewaakt (camerabewaking) en gratis.
 • Fietsenstalling Het Vierkantje aan de St. Annastraat 12, bewaakt en gratis. Er zijn een aantal handige faciliteiten in deze fietsenstalling voorhanden zoals het huren van buggies, oplaadpunten voor de elektrische fietsen en opbergkluizen voor waardevolle spullen.

 • Openingstijden: 
  • maandag van 12.30 tot 19.00 uur
  • dinsdag t/m donderdag van 8.30 tot 19.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur
  • zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur
  • koopzondagen van 11.15 tot 17.15 uur
 • NS Fietsenstalling bij het station, niet bewaakt en gratis. 

Fiets kwijt? 

In de binnenstad (het gebied binnen de singels) geldt een parkeerverbod voor fietsen buiten de daarvoor bedoelde fietsenrekken. Fietsen die buiten de rekken staan kunnen overlast en onveilige situaties veroorzaken. Hierop wordt gehandhaafd door de gemeente. In opdracht van de gemeente worden fout geplaatste fietsen verwijderd door Stichting Samen Werken.

Op de trottoirs bij de Huijbergsestraat (Jumbo/Media Markt) en bij de Steenbergestraat (Quistor/Hopmans) wordt regelmatig gecontroleerd. Stond uw fiets op een van de genoemde locaties buiten de rekken en is deze weg? Dan kan het zijn dat deze is meegenomen door Stichting Samen Werken in opdracht van gemeente Bergen op Zoom. 

U kunt bij de stichting terecht vanaf 14.30 uur voor het ophalen van de verwijderde fietsen. Locatie: Parallelweg 68d in Bergen op Zoom.

De kosten bedragen € 25,00 en legitimatie is verplicht. Alle verwijderde fietsen worden dertien weken bewaard, daarna zijn de fietsen verbeurd aan de gemeente.

NS-fietsenstalling

Met de NS heeft de gemeente afspraken, dat bij de fietsenstalling van het station éénmaal per kwartaal een actie gehouden wordt, waarbij wees fietsen en fietswrakken worden verwijderd uit de stalling. De fietsen die worden verwijderd, worden ten minste één maand van te voren voorzien van een label (gele sticker). Daarnaast worden fietsen die buiten de daarvoor bestemde stalling staan bij het station 1 x per maand verwijderd. Deze fietsen kunnen daarna worden opgehaald bij de stichting. Hierbij gelden de zelfde voorwaarden als hierboven vermeld. 

Het kan ook zijn dat uw fiets gestolen is. In dat geval kan u aangifte doen bij de politie.

Meer informatie