Gemeentelijk vastgoed

Roks, M. (Marloes)

De Gemeente Bergen op Zoom heeft een groot aantal gebouwen in haar bezit. Deze gebouwen hebben meestal een maatschappelijke functie. Denk daarbij aan huisvesting van culturele instellingen, scholen, sportverenigingen, bibliotheken en wijkcentra. Een aantal panden worden echter niet meer op deze manier gebruikt en worden te koop of te huur aangeboden. Ook kunt u voor eenmalige activiteiten of sportactiviteiten een accommodatie huren.

Heeft u belangstelling voor koop of huur van een pand?
Kijkt u dan op: de stadsmakelaar.

Antikraak wonen
Soms komen leegstaande panden in aanmerking voor antikraak bewoning of gebruik. Eventuele beschikbare ruimten worden via de website van het leegstand beheerbedrijf aangeboden.

Ruimtes huren voor uw activiteit, doet u bij het Makelpunt Brabantse Wal         
Zoekt u een ruimte om een activiteit te organiseren met een sociaal of maatschappelijk karakter? Dan kunt u vanaf nu gebruik maken van het Makelpunt Brabantse Wal.
Het platform is de centrale plaats voor mensen en organisaties die op zoek zijn naar (tijdelijke) locaties voor hun activiteiten op de Brabantse Wal.

Het Makelpunt brengt vraag en aanbod van huisvesting samen. Het doel is beter inspelen op de vraag vanuit de samenleving naar locaties en tegelijkertijd beschikbare locaties beter te benutten.
Bent u op zoek naar een locatie voor uw activiteit? Bezoek dan nu http://www.makelpuntbrabantsewal.nl/.

Heeft u zelf een locatie beschikbaar op de Brabantse wal en wilt u deze graag via het platform aanbieden? Neem dan contact op via info@makelpuntbrabantsewal.nl

Sportaccomodatie huren   
Wilt u een gemeentelijke sportaccommodatie zoals een sporthal of een sportterrein huren? Wij verhuren deze in overleg met sportverenigingen.

Sportaccommodatie:  online reserveren.

Huurt u al een pand en wilt u een melding doen? 
Wilt u melding doen van een gebrek, storing of schade aan het pand? Doet u dit dan via het formulier Meldingen over gemeentelijke gebouwen:   

Contact
Heeft u een vraag of verzoek over gemeentelijk vastgoed? Gebruik dan dit contactformulier. De gemeente neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.