Meilust / Lage Meren

Administrator

Bedrijventerrein Lage Meren / Meilust heeft een belangrijke economische functie voor Bergen op Zoom en de regio. Er zijn ca. 144 bedrijven gevestigd. Het biedt werkgelegenheid aan bijna 5.200 personen. Het bedrijventerrein bestaat uit meerdere gedeelten: Lage Meren, Meilust, Wouwsestraatweg en directe omgeving. Het totale oppervlak van het gebied is ca. 110 ha.

Het bedrijventerrein Lage Meren / Meilust biedt huisvesting aan zowel kleine als enkele grotere bedrijven uit diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid, transport, groot -en detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Het bedrijventerrein is ontsloten door aansluitingen op de A58 / A4 en beschikt bovendien over een spooraansluiting.

Uitgifte

Er vindt op het moment geen uitgifte plaats van kavels door de gemeente op dit bedrijventerrein.

Bedrijvenvereniging

Bedrijvenvereniging Lage Meren Meilust e.o. is een vereniging van ondernemers die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Lage Meren Meilust. Het is een vereniging met een duidelijk doel: het op allerlei gebied behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven op het bedrijventerrein.

Voorzitter: Peter de Koning 
Joulehof 10 
4622 RG Bergen op Zoom 
0164 241850 
Email: p.de.koning@drv.nl