De Markiezaten

Roks, M. (Marloes)

 

De Markiezaten
 

Type woningen:

Vrijstaand
Appartement
Rijwoning
Twee-onder-één kap
Geschakeld

Beschrijving:

Wuivende bomenrijen, kreken, poelen en spannende hoogteverschillen. Dit zijn de kenmerken van de Markiezaten. Een nieuwe, ontspannen woonomgeving aan de zuidrand van Bergen op Zoom. Wonen, natuur en stad versmelten hier. De grote diversiteit aan woningen, een goede bereikbaarheid en voorzieningen binnen handbereik zorgen voor een optimaal leefcomfort.

De Markiezaten biedt ruimte aan zes unieke deelplannen: de Klaverwei, de Brug, de Meander, de Wal, Villapark Reimerswaal en de Terpen. Hier verrijzen de komende jaren zo’n zestienhonderd woningen. Qua architectuur, infrastructuur en ligging ten opzichte van Bergen op Zoom is elk deelplan afgestemd op zijn natuurlijke omgeving. Villa’s, patiobungalows, rijwoningen en appartementen voegen zich soepel naar de polder, het moeras, langs een bomenrij of op de natuurlijke wal.

De grote diversiteit in woningen biedt u ruime keuzemogelijkheden. Ruim één derde van de Markiezaten is gereserveerd voor natuur. Het nieuwe sportcluster, de basisschool en wijkondersteunde diensten en de inmiddels 400 gebouwde woningen, zijn een garantie voor een levendige woonomgeving. De omlegging van de Markiezaatsweg, met een doorgang onder de spoorlijn, heeft een nieuwe zuidelijke stadsentree geboden. Samen met de nieuwe wandel- en fietspaden maakt dat het buitengebied en de stad zeer goed toegankelijk zijn.

Meer informatie:

http://www.demarkiezaten.nl/
http://www.nieuwbouw-markiezaten.nl/de-meander
http://www.nieuwbouw-markiezaten.nl/de-wal

Uitgifte vrije kavels (Villapark Reimerswaal) door de gemeente Bergen op Zoom:

De gemeente Bergen op Zoom is eind 2013 gestart met de uitgifte van vrije kavels in Villapark Reimerswaal. De locatie van Villapark Reimerswaal is bereikbaar via de Laan van Reimerswaal en wordt verder begrensd door de voormalige zeedijk en de waterlopen van de Molenbeek en de Plaatvliet. Natuur beleven in je achtertuin, dat is waar villapark Reimerswaal voor staat.
Binnen het villapark zijn 20 kavels voorzien met een vrije ligging en diverse afmetingen. De kavels bieden diverse mogelijkheden voor eigentijdse en comfortabele woningen, met name voor de woonconsument die gelijkvloers en vrij wil wonen.

Voor meer informatie over dit plan kunt u kijken op de website http://www.demarkiezaten.nl/   of op http://www.stadsmakelaarboz.nl/ . Ook kunt u contact opnemen met mevrouw D. van Loon van het Team Vastgoed & Grondzaken op het telefoonnummer 0164-277498.