Parkeerhinder bij Parkeergarage de Parade in november

Bob van den Berg

In november worden er werkzaamheden uitgevoerd in de parkeergarage ‘Parade’. De garage is hierdoor een week minder makkelijk toegankelijk en op twee dagen volledig gesloten. De winkels (Jumbo en Media Markt) zijn op deze dagen gewoon geopend.

Wat gaat er gebeuren?

We passen de in- en uitrit van de garage aan. Hierdoor wordt het inrijden van de garage makkelijker. We verwijderen de stalen hekwerken waardoor de inrit een stuk lichter en overzichtelijker wordt. Verder vervangen we de oude parkeerapparatuur door nieuwe parkeerapparatuur waarmee we parkeren op kenteken invoeren. Wat de mogelijkheden en voordelen van dit nieuwe systeem zijn, leggen we op een ander moment uitgebreider uit.

Wanneer gaat het gebeuren?

Zondag 5 november

Op zondag 5 november starten we met het verwijderen van de huidige parkeerapparatuur. U kunt op die dag nog wel gewoon gebruik maken van de parkeergarage. Wel kunt u hier wellicht enige hinder van ondervinden bij de in- en uitrit.

Maandag 6 november en dinsdag 7 november

Op deze beide dagen is de parkeergarage volledig gesloten. Op deze dagen kunt u de garage niet in en niet uit. Wilt u hier rekening mee houden als u uw auto in de parkeergarage parkeert?

Let op!: Heeft u uw auto maandag of dinsdag nodig en staat deze in de garage geparkeerd, zorg dan dat u hem zondag uit de parkeergarage hebt gehaald.

Woensdag 8 november tot en met vrijdag 10 november

Op deze dagen is de parkeergarage gewoon toegankelijk. U kunt wel hinder ondervinden bij het in- en uitrijden van de garage. In deze periode installeren we namelijk de nieuwe apparatuur. 

Zaterdag 11 november

Vanaf deze dag zijn de werkzaamheden gereed en is de garage weer volledig toegankelijk. En kunt u een stuk makkelijker inrijden en betalen.


Wij danken u voor het begrip! 

 

Logo Parkeerbeheer