DuurzaamheidsTOP West-Brabant 2017

Bob van den Berg

Heeft u zich al aangemeld voor de regionale DuurzaaamheidsTOP West-Brabant?
Op 13 november vindt de tweede DuurzaamheidsTOP West-Brabant plaats op Breda International Airport. Het doel van dit congres is om ondernemers, overheid en onderwijs te inspireren, enthousiasmeren, motiveren en verbinden over de mogelijkheden voor duurzame ontwikkeling en circulair ondernemen in de regio. Belangrijke thema’s tijdens deze editie zijn: regionale energietransitie, gezamenlijke verduurzaming bedrijventerreinen, circulaire economie met nieuwe ketens en de rol van vastgoedpartijen in de duurzame energieopwekking.

Bent u een enthousiaste ondernemer, werkt u bij de overheid en is duurzaamheid een van uw speerpunten of bent u vanuit het onderwijs bij dit onderwerp betrokken? Dan nodigen wij u van harte uit voor deze dag.

Aanmelden kan via www.winstdoorduurzaamheid.nl. Hier vindt u tevens het volledige programma van deze dag.

De DuurzaamheidsTOP wordt georganiseerd door de gemeenten Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Waterschap Brabantse Delta en de Regio West-Brabant (RWB).

DuurzaamheidsTOP West-Brabant 2017