Werkzaamheden wijk Gageldonk-Oost

Splinter, F. (Fabiola)

In opdracht van Brabant Water en Enexis voert aannemer Baas b.v. werkzaamheden uit aan de water- en gasleidingen in wijk Gageldonk-Oost.

Vanaf 29 mei 2017 is de aannemer van Enexis en Brabant Water gestart met de fasegewijze werkzaamheden in de Lievenshovelaan, het Geerveld, Brechterhoeflaan, Kleine Haag, Grote Haag en Laaghoefselaan. In totaal zo’n  2000 meter aan leidingen in de wijk. De totale werkzaamheden nemen 5 maanden in beslag. 
Na de aanleg en verwijdering van de leidingen herstelt de aannemer Baas b.v. het straatwerk. 

Informatie

Iedere woensdag (15.00-16.00 uur) zijn omwonenden van harte welkom in de directiekeet, te vinden aan de Laagsehoeflaan, nabij het tankstation. U kunt hier naast algemene informatie, de actuele planning van de werkzaamheden in uw straat of wijk inzien. Informatie is ook te vinden op de websites www.enexis.nl/actueel en- of www.waterstoring.nl/brabantwater
Voor meer informatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Marcel Heeren (uitvoerder Baas b.v.) via telefoonnummer 06 51 60 73 76 of via m.heeren@baasbv.nl. Enexis en Brabant Water kunt u bereiken via telefoonnummer 06 51 08 70 70 (Hans Witte).