Bergen op Schoondagen swingend van start

Roks, M. (Marloes)

Wethouder Patrick van der Velden gaf vrijdagmiddag 24 maart het startschot voor de Bergen op Schoondagen. Die gingen dit jaar extra feestelijk van start vanwege het 2x11-jarig bestaan.

Samen met kinderen van de Brede School De Markiezaten werden er speciale schoonmaakdansen uitgevoerd en ging men daarna gezamenlijk naar buiten om de omgeving van de school zwerfvuilvrij te maken.

Tijdens de schoonmaakdagen doen in onze gemeente maar liefst meer dan 1000 deelnemers hun best om zwerfvuil van de straten te halen. De gemeente Bergen op Zoom ondersteunt daarbij met hand en spandiensten.

Uiteraard stroopte wethouder Patrick van der Velden ook zelf de mouwen op om mee te helpen de stad nog beter toonbaar te krijgen.