Kick off Sjors Sportief

Roks, M. (Marloes)

Woensdag 15 februari vindt de kick-off van Sjors Sportief plaats op de St Maarten school in Halsteren. Het sportstimuleringsproject genaamd Sjors Sportief geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse sporten, zonder direct lid te hoeven worden.

Alle sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om hun naschoolse activiteiten te promoten in het Sjors Sportief boekje. Basisschoolkinderen van 4 tm 13 uit Bergen op Zoom jaar kunnen hier op  inschrijven.  De kinderen kunnen zo heel laagdrempelig hun interesses en talenten verkennen, elkaar eens op een andere manier ontmoeten en vooral ontdekken wat er in hun nabije omgeving allemaal aangeboden wordt. Voorafgaand aan het project is er een tekenwedstrijd uitgezet welke is gewonnen door Anouk Kroonen van de St. Maarten school in Halsteren. Haar tekening siert de voorkant van het boekje van Sjors Sportief.

Tijdens deze feestelijke start van het project geeft wethouder Arjan van der Weegen samen met een delegatie van de Rabobank Bergen op Zoom het startsein van dit fantastische project.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Locatie: St Maarten school, Vijverstraat 17, 4661 JW Halsteren.

Datum: woensdag 15 februari 2017

Programma:

  • 09:00 uur: F!TFabriek aanwezig St. Maarten in Halsteren
  • 09:30 uur: Wethouder en delegatie Rabobank aanwezig, ontvangst met koffie en thee
  • 09:45 uur: Start programma Kick Off. De Kick-Off wordt in de aula gehouden met de gehele school. Sigrid opent kort en geeft erna het woord aan wethouder Arjan van der Weegen
  • Cheque uitreiking aan Anouk Kroonen.
  • Afsluiten met een vragenrondje voor kinderen richting Arjan van der Weegen en eventueel de Rabobank.
  • 10.15 einde Kick-Off.