4 mei Dodenherdenkingen

Splinter, F. (Fabiola)

In de Sint-Gertrudiskerk vindt een herdenkingsdienst plaats. De dienst start om 19.00 uur. Met medewerking van Tamboerkorps Odiles Rapid verplaatsen de aanwezigen zich daarna naar het Thaliaplein.
De Stichting Dodenherdenking 4 mei Bergen op Zoom houdt op het Thaliaplein om 20.00 uur een herdenkingsplechtigheid. Deze begint om 20.00 uur met twee minuten stilte. Daarna volgen krans- en bloemleggingen.

Het programma wordt opgeluisterd met muziek door Harmonie Kolpings Zonen en burgemeester Frank Petter houdt een toespraak. 
In de grote zaal van Theater de Maagd start om 21.00 uur de toneelvoorstelling ‘Vertel me je verhaal’, uitgevoerd door cursisten van het CKB. De entree voor deze voorstelling is gratis.

Halsteren

Van 19.00-19.45 uur wordt een kerkdienst gehouden in de Martinuskerk in Halsteren.
Met een stille tocht verplaatsen de aanwezigen zich daarna naar het monument bij de Martinuskerk. Om 20.00 uur wordt daar een herdenkingsplechtigheid gehouden met kransleggingen, muziek, zang en een toespraak.

Lepelstraat

Van 19.00-19.45 uur wordt een herdenkingsmis opgedragen in de Sint-Antoniuskerk in Lepelstraat.
Om 20.00 uur begint de herdenkingsceremonie bij het monument bij de kerk met twee minuten stilte, krans en bloemlegging, een toespraak en muzikale omlijsting.

.