Ondernemersbijeenkomst voor het Midden- en Kleinbedrijf van de gemeente Bergen op Zoom.

Roks, M. (Marloes)

Het blijft voor ondernemers een uitdaging om hun financiering rond te krijgen. De wereld van financieren is sterk aan verandering onderhevig. De banken zijn terughoudender geworden en ondernemers hebben daar regelmatig last van.

Om ondernemers te helpen organiseert NV Aangenaam daarom een inspiratiebijeenkomst met het thema Financieren.

Onder leiding van Silvia Bal  (voormalig directeur van Rabobank Het Markiezaat) worden de aanwezige ondernemers  meegenomen in de wereld van financieren. Welke mogelijkheden zijn er? Crowdfunding, Kredietunie, Publieke financiering en gestapeld financieren. Op deze avond kan inzicht verkregen worden in de mogelijkheden die er zijn voor bedrijven.

Als inspirerend voorbeeld zal Don Bezemer van DON adviesbureau de aanwezigen meenemen in zijn verhaal hoe hij, samen met zijn medewerkers, zijn bedrijf verder heeft ontwikkeld.  Dit heeft hem de titel ‘Brabants Beste’ opgeleverd. Die titel wordt door de provincie gegeven aan zogenaamde ‘Uitblinkers in innovatief werkgeverschap’.

Deze bijeenkomst vindt plaats in schouwburg De Maagd, Grote Markt 32, Bergen op Zoom.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij: bedrijvenloket@bergenopzoom.nl, mevr. Edith Moerland