Bergen op Zoom nomineert drie ondernemers voor de Duurzame Duim

Roks, M. (Marloes)

De gemeente Bergen op Zoom heeft het DOE centrum BOZ, Aardzwam&Zo en bredeschool De Kreek genomineerd voor de Duurzame Duim. Zij hebben het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan duurzame ontwikkeling in Bergen op Zoom en zijn daarmee een goed voorbeeld.

Duurzame Duimen is een regionale (publieks)wedstrijd op het gebied van duurzaamheid. De gemeenten in West-Brabant hebben ieder drie koplopers uit hun gemeente genomineerd die actief zijn op dit gebied. De genomineerden bestaan uit ondernemers  (MKB), scholen en maatschappelijke organisaties of ondernemende burgers. Publiek kan stemmen op het beste initiatief waarmee een symbolische pluim kan worden verdiend.

Stemmen kan tot en met 10 oktober 2016 op www.duurzameduimen.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over alle genomineerden. De winnaar wordt op 19 oktober tijdens de Inspiratiedag Duurzaamheid van de Regio West-Brabant bekend gemaakt.

duurzameduimen