Gemeente Bergen op Zoom doet mee aan NLdoet

Splinter, F. (Fabiola)

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Kloppend hart 
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en kan men ontdekken hoe leuk vrijwilligerswerk is. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Ook Bergen op Zoom doet mee!

In Bergen op Zoom vinden we actieve inwoners belangrijk. Actief zijn, meedoen en elkaar helpen; dat laten de leden van het college van de gemeente Bergen op Zoom tijdens NLdoet dan ook graag zien. Op zaterdag 12 maart  gaan zij cupcakes bakken en serveren bij lunchroom de Colweghe in Halsteren.  

Doe jij ook mee?

Wil jij ook je handen uit de mouwen steken? Wil je eens kennismaken met vrijwilligerswerk? Wil je meer informatie? Kijk dan eens op www.nldoet.nl

NLdoet