Beursvloer en netwerken: Durft u alles te vragen?

Roks, M. (Marloes)

Ter voorbereiding op de Beursvloer van 21 april organiseert Samen in de Regio in samenwerking met The Winning Concept de workshop ‘Durf te vragen’. Op 24 maart vertelt Moss Dolman van 19.00 uur tot 21.00 uur alles wat u moet weten zodat u goed voorbereid de Beursvloer zal betreden.

Moss zal uitleggen dat het niet eng is om op iemand af te stappen tijdens een netwerkbijeenkomst. Iedereen is daar immers met een doel. Volgens hem is het de kunst om dat doel te achterhalen om vervolgens te bepalen of je iets voor elkaar kunt betekenen. “De volgende stap is om een vervolg-stap te nemen. Dat kan zijn ‘ik bel je morgen’ of ‘ik stuur je begin volgende week een mailtje’ of zelfs ‘oké, laten we onze match vastleggen bij de matchtafel”, aldus de heer Dolman.

De workshop is slechts alleen toegankelijk wanneer u partner bent van Samen in de Regio en zal plaatsvinden bij lunchroom De Colweghe, gelegen aan de Dorpsstraat 30 te Halsteren. Wilt u deelnemen, meldt u dan aan via een e-mail naar info@sameninderegio.nl