Monumentbewoners gezocht voor Kunsten in de Monumenten

Splinter, F. (Fabiola)

De Werkgroep Kunsten in de Monumenten en de gemeente Bergen op Zoom vragen particuliere monumentbewoners hun panden open te stellen tijdens Kunsten in de Monumenten/Open Monumentendagen.

Het tweede weekend van september wordt landelijk de Open Monumentendag georganiseerd. Het thema dit jaar is ‘ Iconen & Symbolen'. Bergen op Zoom doet voor de 30e keer mee met de Open Monumentendagen, dat hier ‘Kunsten in de Monumenten’ heet. Monumenten staan centraal tijdens dit weekend.

Gemeente roept monumentbewoners op

Hoe meer monumentale panden tijdens dit weekend (10 en 11 september) hun deuren openen, hoe beter. De werkgroep Kunsten in de Monumenten en de gemeente vragen daarom bewoners van monumentale panden of zij hun pand tijdens dat weekend willen openstellen voor publiek. Als eigenaar of bewoner kent men het pand als geen ander. Men kent de details en de verhalen. De gemeente zou het dan ook erg op prijs stellen als monumentbewoners hun pand tijdens dat weekend willen openstellen voor publiek.

Wilt u met uw pand meedoen?

Vindt u het leuk om met uw pand onderdeel uit te maken van Kunsten in de Monumenten? Meldt u zich dan  aan  via kidm@bergenopzoom.nl. Wilt u meer informatie over Kunsten in de Monumenten? Kijk dan op www.kunstenindemonumenten.nl voor het meest actuele programma.

Logo KidM