Extra informatieavond Retail Academie

Splinter, F. (Fabiola)

Ondernemen in de binnenstad is anno 2016 een uitdaging voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Bergen op Zoom wil ondernemers daarbij ondersteunen en heeft daarom op 4 juli 2016 de Retail Academie geïntroduceerd. Voor iedereen die er niet bij aanwezig kon zijn, is er op maandag 25 juli een extra informatieavond. De Retail Academie is een breed workshopprogramma voor bestaande en startende horeca- en retail ondernemers die hun kennis willen vergroten, hun netwerk verbreden en ervaren dat je samen sterker staat.

Ben jij net gestart of heb je een concreet businessplan om snel te starten met een eigen winkel of horecagelegenheid in de binnenstad van Bergen op Zoom? Dan is de Retail Academie er voor jou!

Winkelopleiding
Het Binnenstadslab wil starters en bestaande binnenstadsondernemers een complete winkelopleiding anno 2016 geven. Dit doen we in samenwerking met het StartersCentrum Brabantse Wal, Ondernemersvereniging Sterck, de Gemeente en retailspecialisten. Tijdens het programma komen er onderwerpen aan bod zoals; conceptontwikkeling, financiën, marketing en internetmarketing. Ook is er in het programma ruimte voor de deelnemers om kennis tussen elkaar uit te wisselen en elkaar te versterken.

Jij bent welkom!
Hierbij nodigen we jou uit voor de introductiesessie op maandag 25 juli. Tijdens deze introductiesessie wordt het concept gedeeld en horen we graag van jullie hoe we het programma nog sterker kunnen maken.

Programma 25 juli

18.00 uur   Inloop
18.15 uur   Toelichting insteek en programma Retail Academie
19.15 uur   Verbinden van deelnemers onderling en feedback op beoogd programma Retail Academie
19.45 uur   Afsluiting officiële gedeelte 
20.00 uur   Bezoek en netwerkborrel

De introductiesessie vindt plaats in het Binnenstadslab, Zuivelstraat 1, Bergen op Zoom. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar: binnenstadslab@bergenopzoom.nl

Start opleiding

De opleiding start op maandag 05 september en zal doorlopen tot en met 12 december. In de basis is er elke twee weken op maandagavond een bijeenkomst. Je wordt uitgedaagd om in de tussenliggende periodes concreet aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten. 

Deelname aan het programma is het meest effectief wanneer je het gehele programma doorloopt, zeker wanneer je een startende ondernemer bent. De deelnemers zal een kleine bijdrage worden gevraagd.