Eerste exemplaar Online Magazine: Duurzame ontwikkeling Bergen op Zoom - juli 2016

Homs, J.J.E. (Etiënne)

Wanneer kunnen we zeggen dat het goed gaat met de duurzame ontwikkeling van Bergen op Zoom?
We kunnen mooie beleidsplannen maken over energieverbruik, over klimaatadaptatie, over biodiversiteit. Maar een geslaagd, aansprekend project zegt meer dan een beleidsplan. Natuurlijk is alles ‘meetbaar’ te maken maar het moet vooral ‘merkbaar’ zijn.

De effectiviteit van deze inzet wordt zichtbaar gemaakt doordat wij allerlei initiatieven die genomen worden door uzelf en waar de gemeente een rol in heeft, worden gepubliceerd via een online magazine ‘Duurzame Ontwikkeling Bergen op Zoom’.  De gemeenteraad heeft nadrukkelijk aangegeven dat zoveel mogelijk inwoners betrokken moeten worden bij dit continue proces van duurzame ontwikkeling. We doen dit door het organiseren van diverse expertsessies in bijvoorbeeld het Natuurpodium en via de tv-serie ‘Watt Straks!? in samenwerking met ZuidWestTV. De reguliere communicatiemiddelenmix van de gemeente, huis-aan-huisbladen, reguliere pers, en nieuwe media blijven wij uiteraard ook inzetten.

Een eerste exemplaar staat vanaf vandaag online: lees hier het online magazine Duurzame ontwikkeling Bergen op Zoom – juli 2016