Start bouw bedrijfsverzamelgebouw op OudeMolen

Inge Deelen

Wethouder Ad Coppens van Economische Zaken heeft woensdagmiddag 13 januari het startsein gegeven voor de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw op OudeMolen. Nu was het nog even tot aan de knieën in de blubber, maar over een paar maanden moet Program Vastgoed BV een spiksplinternieuw gebouw afgeleverd hebben waarvan inmiddels al meer dan 60% is verkocht.

Wethouder Coppens zei enorm verguld te zijn met de bouw het bedrijfsverzamelgebouw. “Oudemolen is een schoolvoorbeeld van een bedrijvenpark dat gedragen wordt door de ondernemers. Zij beheren gezamenlijk het terrein en OudeMolen wordt in Zuidwest-Nederland zonder overdrijven aangeduid als een van fraaiste ontwikkelingen”, aldus een trotse wethouder.

Ook het feit dat Taco Verplanke van Program Vastgoed BV de ontwikkeling van dit gebouw voor zijn rekening heeft genomen is volgens wethouder Ad Coppens een goede zaak voor Bergen op Zoom. “Verplanke wordt alom geroemd om zijn kennis en kunde als het gaat om de bouw van bedrijfsverzamelgebouwen. Het gemeentebestuur is daarom zeer content met de samenwerking met Verplanke”.