Intratuin Halsteren: ''hoe versier jij het na de kerstdagen?''

Johan van Kalmthout

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dan willen we graag onze kerstboom weer kwijt. Tussen 1 en 6 januari liggen de eerste bomen al op straat maar hoe voorkomen we dat de kerstboom die ons feestvreugde bracht met kerst niet het hele jaar in het plantsoen gaat slingeren?

6 januari kerstbomen inleveren tussen 13.00 -16.00 uur
Voor de Kerstboominzameling in 2016 heeft de gemeente een belangrijke partner gevonden: Intratuin Halsteren.  Samen met Intratuin zorgt de gemeente  ervoor  dat de groenste stad van Europa ook groen blijft na de kerstdagen! Woensdag 6 januari 2016 gaat de gemeente Bergen op Zoom samen met Intratuin Halsteren tussen 13.00 uur en 16.00 uur de kerstbomen inzamelen op verschillende inzamelplaatsen.  Kijk voor  een inzamelpunt bij u de buurt op www.bergenopzoom.nl/kerstbomeninzameling. Hier ziet u de inzamellocaties die u van de gemeente gewend bent samen met de nieuwe inzamellocatie bij Intratuin.

Intratuin Halsteren:  Koek en Zopie en kans op extra prijs
Levert u uw boom in bij Intratuin Halsteren op 6 januari  2016 dan staat voor u een oud-hollandse koek en zopie kraam klaar. Daarnaast heeft Intratuin Halsteren een extra prijs uitgeschreven voor hun inzamellocatie, dat is een Intratuin-cadeaubon  ter waarde van € 50,00.  Natuurlijk  maakt u ook op deze locatie kans op de overige gemeentelijke prijzen, die u ook op de andere locaties kunt winnen: Dat zijn verschillende geldbedragen:   (€50,- / € 75,- / € 100,-) of maak kans op één van de vier bioscoopkaartjes die per wijk verloot worden. Lees hiervoor de spelregels van de kerstbomen inzameling op www.bergenopzoom.nl/kerstbomeninzameling. Valt u in de prijzen dan bent u van harte welkom op woensdag 20 januari bij Intratuin Halsteren. De jeugd kan voorafgaand aan de prijsuitreiking genieten van een speciale kids workshop.

Ook een eigen inzamellocatie
Daarnaast is het ook voor uw bedrijf of (buurt/sport)vereniging mogelijk om een eigen inzamellocatie in te richten.  Zo helpt u samen met Intratuin en de gemeente de buurt schoon te houden. Neem telefonisch contact op met de gemeente Bergen op Zoom op nummer 14 0164. De gemeente heeft knipkaarten voor u en de door u ingezamelde kerstbomen worden aan het einde van de middag op een afgesproken locatie opgehaald door de gemeente.

Meer info over de kerstboominzameling:

W www.bergenopzoom.nl/kerstbomeninzameling