Omscholingsplein op Werkbeurs XXL

Splinter, F. (Fabiola)

Biedt de arbeidsmarkt toch minder perspectief dan u verwacht had? Verdwijnt uw sollicitatiebrief vaak op de grote stapel of is uw CV net niet passend genoeg voor die uitdagende vacature? Kom naar de Werkbeurs XXL op 3 maart in De Stoelemat en ervaar hoe u de carrièreswitch kunt maken.

Een ander beroep leren? Die vraag moet menig werkzoekende 's nachts door het hoofd spoken. In veel sectoren zoals  techniek, bouw en infra  groeit de vraag naar personeel, dus werklozen in ‘moeilijke' sectoren kunnen daar beter hun heil zoeken. Hoe makkelijk gaat dat, dat omscholen? En worden werkgevers blij van dertig- en veertigplussers die een carrièreswitch maken? Tijdens de Werkbeurs wordt het allemaal duidelijk.

Ook een passende opleiding voor jou!
Op het scholingsplein, onderdeel van de Werkbeurs XXL kunt u van 13.30 uur tot 16.00 uur terecht voor het aanbod van omscholing en cursussen.  Op het scholingsplein staan aanbieders met aanbod om u te informeren over de mogelijkheden  om te scholen naar een andere functie. Houdt er wel rekening mee dat wanneer u een uitkering hebt, u altijd toestemming nodig hebt van de uitkerende instantie.  Het Werkgeversservicepunt is ter plekke aanwezig met een informatiestand.

Iedereen is van harte uitgenodigd
De Werkbeurs XXL is er voor iedereen die op zoek is naar full- of parttime werk, een bijbaan, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden of een stage. De toegang is na registratie helemaal gratis Let op: honden en kinderen zijn niet toegestaan gedurende de dag.

Bent u geïnteresseerd en gemotiveerd, meld je dan aan als bezoeker. Via de  aanmeldknop op de website van www.sameninderegio.nl of op www.bergenopzoom.nl/werkbeurs ontvangt u na registratie uw toegangskaart. Print de toegangskaart uit of sla deze op op uw smartphone. Vergeet niet om deze mee te nemen, zonder dit ticket is toegang niet gegarandeerd.