Subsidie beschikbaar voor innovatieve MKB’ers

Roks, M. (Marloes)

Bent of kent u een innovatieve MKB-er die actief is in West-Brabant? Dan kunt u nu tot € 24.999,- subsidie aanvragen om uw initiatief van de grond te krijgen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor subsidie?
U komt in aanmerking voor subsidie als uw project:

• Gericht is op het ontwikkelen van nieuwe manieren van produceren of nieuwe business modellen.
  • Zich bevindt in de start- of experimentele fase.
  • Zich afspeelt binnen de sectoren maintenance, logistiek, biobased economy, hightech systemen en materialen, vrijetijdseconomie en agrofood.
  • Uitgevoerd wordt in de regio West-Brabant.

Wat moet ik doen om subsidie te krijgen?

Kijk u daarvoor op de website van samenwerkingsverband Regio West-Brabant: http://reap.west-brabant.eu/

Wie verleent de subsidie?
De Provincie Noord-Brabant verleent deze subsidie om het innovatieklimaat in West-Brabant te versterken. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de regio, heeft de provincie het samenwerkingsverband Regio West-Brabant gevraagd de regeling uit te voeren.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met Heleen van Exsel van Regio West-Brabant via (076) 502 72 19 of heleen.vanexsel@west-Brabant.eu